Bliv medlem

Skjern Salonorkester er måske noget for dig?

Orkesteret  har i øjeblikket  plads til flere fløjter, alt- og tenorsaxofoner, en trombone, og især strygere.  Spiller du et af disse instrumenter,  er en habil nodelæser og kan lide vores repertoire (lyt andetsteds på siden), så send gerne en mail til vores dirigent Flemming Nordenhof, hof@hofhome.dk

Du skal først og fremmest have lyst til at spille salonmusik, det vi sige glad, livsbekræftende underholdnings musik fra da Mor var dreng. Genremæssigt bevæger vi os i landskabet af operettemusik, musical- og filmmusik, slagere, melodigrandprix, evergreens, middagskoncerter fra Vivex osv.

Nodekendskab og erfaring på dit instrument er en fordel for at kunne deltage i Skjern Salonorkester. Der er altid mulighed for uforpligtende prøvespil.

Vi afholder prøve hver onsdag i tidsrummet 19.30 – 21.30 på Musikskolen Ringkøbing-Skjern, afd. Syd i Skjern. Vores prøver er arbejdsomme og velstrukturerede, og dirigenten udsender en øve-info forud for hver prøve. Undervejs i prøven holdes et kvarters pause, hvor der serveres kaffe og brød (vi har en velfungerende kageordning i orkesteret.)

Prøverne foregår på Kulturskolens afdeling Syd i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Skjern

Evt. spørgsmål til dirigent Flemming Nordenhoff på tlf. 23 41 97 32 eller formand Lise Ebbensgaard på tlf. 40 79 10 42